Search:
 

O nama

Društveno poduzeće „Održivo“ d.o.o.ured za permakulturni dizajn, arhitektonsko projektiranje i urbanističko planiranje, usmjereno je na društveno i ekološki savjesno poslovanje i projektiranje životnog okoliša.

 

Poticanjem izrade i izvedbe projekata permakulturnog dizajna, održive eko-arhitekture i urbanističkog planiranja orijentiranog na dugoročnu održivost, DP Održivo ostvaruje pozitivan utjecaj na društvene i okolišne prilike.S klijentima blisko surađujemo kako bi dobili što bolji uvid u njihove potrebe i želje te detaljno upoznali predmetne lokacije. Projektiranju i oblikovanju pristupamo tek nakon temeljitih analiza, s ciljem postizanja maksimalne moguće održivosti projektnog rješenja na zadovoljstvo klijenta.

 

Poseban naglasak pri projektiranju stavljamo na održivost i učinkovitost objekata kao i regenerativno djelovanje na okoliš. Stoga s klijentima razmatramo i nudimo im mogućnosti primjene prirodnih materijala i inovativnih tehnologija koje mogu povećati razinu udobnosti i kvalitete objekata, dok istovremeno ostvaruju pozitivan učinak na okoliš i zdravlje ljudi.

Naša vizija

Cjelovito i održivo oblikovan okoliš.

Naša misija

Pružiti cjelovit dizajn za održivo oblikovanje okoliša.

Naše vrijednosti

Trans-disciplinarnost

povezivanje raznih struka čime se osigurava šira perspektiva u odnosu na probleme i rješenja s ciljem zadovoljstva klijenata u svim aspektima.

Bio-raznolikost

cijenjenje i poštivanje ljudi i prirode s ciljem poticanja njihove integracije i sinergije.

Samo-održivost

posvećenost oblikovanju projekata kako bi funkcionirali što neovisnije unutar vlastitih ekosustava.

Preciznost

ispostavljanje rješenja koja odgovaraju na potrebe klijenata, na vrijeme i prema zadanom programu.

Naš ured

Kako bi povećali udobnost i kvalitetu radnog okruženja te istovremeno minimalizirali utjecaj na okoliš, pri opremanju ureda posebnu smo pažnju stavili na vrstu, porijeklo i dugotrajnost korištenih materijala.

Projektni tim
qodef-theam-image

Hrvoje Bota

diplomirani inženjer arhitekture, direktor
qodef-theam-image

Jelena Duplančić

mag.ing.arch., projektantica
qodef-theam-image

Mia Grga Škaro

mag.ing.chem.ing., voditelj projekta
qodef-theam-image

Toma Matković

mag.ing.arch., projektant
qodef-theam-image

Ivana Bota

diplomirana pravnica
qodef-theam-image

Nikolina Rupčić

mag.ing.arch., projektantica